DEDIKERET.

JORDNÆR.

ERFAREN.

ERFAREN.

JORDNÆR.

DEDIKERET.

JEG BRÆNDER FOR AT HJÆLPE VIRKSOMHEDER MED AT KOMMUNIKERE OG MARKEDSFØRE, SÅ DE ØGER OMSÆTNING OG INDTJENING – UNDEN EN MASSE BULLSHIT OG BUZZWORDS.

MIT SUCCESKRITERIE ER, AT MINE KUNDER IKKE KUN FÅR VIDEN, MEN OGSÅ KONKRETE OG OPERATIONALISERBARE VÆRKTØJER OG HANDLEPLANER, SÅ DE LYKKES I PRAKSIS.

OM MAJOR&

Mit navn er Malene Jordt Andersen. “major&” er en sammentrækning af mit navn – MAlene JORdt ANDersen. Samtidig er den engelske version af ordet meget sigende for, hvad det er, jeg brænder for at hjælpe virksomheder med, nemlig at skabe “major growth, major changes and major possibilities”.

Det gør jeg ved at hjælpe virksomheder med at få struktureret og målrettet deres kommunikation og markedsføring, så de opnår størst mulig omsætning og indtjening med de ressourcer, de har til rådighed. Med andre ord mindre bullshit og mere struktur og handling.

På baggrund af over 15 års praktisk erfaring fra Head of Marketing i flere store koncernen samt mere end 7 års erfaring med uafhængig rådgivning til mange mindre virksomheder, så har jeg opbygget viden og metoder, der kan hjælpe med at bringe din virksomhed hurtigt i mål med at skabe vækst.

Mit succeskriterie er, at mine kunder både får ny viden og de rette værktøjer, samt konkrete og operationaliserbare handlingsplaner, så de lykkes i praksis. Det er det jeg kalder “stop bullshit marketing”.

major& rådgiver og uddanner i strategisk kommunikation og datadrevet marketing

MIN BAGGRUND

Jeg er uddannet cand. negot. (international forhandling og afsætningsøkonomi) fra Odense Universitet i 1999. Egentlig ville jeg have været civilingeniør, fordi jeg altid har haft en stor interesse for digitale teknologier.

Et sabbatår efter gymnasiet som au pair i Frankrig fik mig til at skifte spor. Her blev jeg nemlig for alvor opmærksom på, hvor meget kultur påvirker måden, vi mennesker tænker og agerer på. Uddannelsesvalget endte derfor på cand.negot fra Odense Universitet og altså ikke ingeniør. Et valg, jeg bestemt ikke har fortrudt, for det har givet mig mulighed for at arbejde både med adfærdsændrende kommunikation, marketing og forretningsudvikling kombineret med brug af digitale teknologier og data.

MIT FOKUS

Mit fokus er på at hjælpe virksomheder med at øge deres konkurrenceevne gennem målrettet brug af strategisk kommunikation og datadrevet marketing.

Jeg rådgiver, uddanner og hjælper med at projektlede virksomheder til at arbejde mere professionelt, struktureret og databaseret med deres kommunikation og marketing, så de opnår en konkurrencefordel ift. deres konkurrenter.

Det hjælper nemlig ikke at du som virksomhed har verdens bedste produkt eller service, hvis markedet ikke ved det.

Få inspiration, tips & tricks, invitationer til events og meget andet på e-mail.

Tilmeld dig min mailliste her:

E-mail*:

Fornavn*:

Efternavn*:

Få inspiration, tips & tricks, invitationer til events og meget andet på e-mail.

Tilmeld dig min mailliste her:

E-mail*:

Fornavn*:

Efternavn*:

Få inspiration, tips & tricks, invitationer til events og meget andet på e-mail.

Tilmeld dig min mailliste her:

E-mail*:

Fornavn*:

Efternavn*: