Få indsigt og værktøjer til at strukturere din B2B marketing, så du kan:Undgå ubrugelige investeringer og at spilde din tidSkaffe flere nye kunder, fastholde eksisterende kunder og sælge mereTILMELD
HELE UDDANNELSEN
TILMELD
LEKTION 1
"Marketing er som en labyrint. Risikoen for at fare vild er stor.
Du kan også vælge at tage den lige vej."

Få indsigt og værktøjer til at strukturere din B2B marketing:

Skaffe flere nye kunder, fastholde eksisterende kunder og sælge mere.
Undgå ubrugelige investeringer og at spilde din tid.

3. marts 2022
10. marts 2022
17. marts 2022
24. marts 2022
31. marts 2022
7. april 2002

6 x 2 timer
Torsdage kl. 9.00-11.00

Online via zoom

Hele uddannelsen: 7.900 kr. ex. moms.

(Start med lektion 1 og beslut herefter: 450 kr. ex moms)

3. marts 2022
10. marts 2022
17. marts 2022
24. marts 2022
31. marts 2022
7. april 2002

6 x 2 timer
Torsdage kl. 9.00-11.00

Online, live via zoom

Hele uddannelsen: 7.900 kr. ex. moms.

(Start med lektion 1 og beslut herefter: 450 kr. ex moms)

Indhold

Denne uddannelse er til dig, der har ansvaret for salg og marketing i en mindre eller mellemstor virksomhed (typisk mellem 10-249 ansatte) og som er træt af, at du og dine medarbejdere ikke får nok ud af jeres marketingaktiviteter. Eller som har svært ved at se, hvordan jeres B2B marketing hænger sammen med jeres salg.

Målet er at give dig den rette indsigt og nogle konkrete værktøjer, så du nemt kan gennemskue, hvilke marketing aktiviteter der skaber resultater, og hvilke der er penge ud af vinduet.

Dit udbytte

Uddannelsen øger dine muligheder markant for at du får langt flere kunder, øget salg, flere loyale kunder og højere indtjening, fordi du får:

 • Indsigt i de mekanismer, der er nøglen til succesfuld B2B marketing
 • Overblik over hvordan forskellige marketingkanaler bruges optimalt til B2B
 • Konkrete værktøjer til selv at vælge de marketingkanaler og -aktiviteter, der virker bedst for netop din virksomhed
 • Metoder til at se sammenhænge mellem B2B marketing og salg, så du hele tiden kan optimere på jeres marketingaktiviteter

Online, men live

Uddannelsen foregår online, men live, i lektioner af 2 timer. Dels gør det det nemt for ledere og beslutningstagere at deltage på trods af en travl hverdag. Dels er det tanken, at både teori, og de øvelser der laves i hver lektion, kan bruges direkte i virksomheden bagefter. Ny viden bliver som bekendt kun til forbedrede resultater, hvis det bliver brugt i praksis.

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig her.

Er du i tvivl om det er det rette for dig? Så kan du nøjes med at deltage i den første lektion for 450 kr. for 2 timers undervisning. Tilmeld dig første lektion her.

Anbefalinger

“Anvendeligt fra dag 1, ikke nogen kæmpe strategier, som skal tage flere måneder at starte med. Derudover er teorierne nogle som man tydeligt kan høre, at Malene har brugt i praksis, hvilket gjorde det meget mere virkelighedsnært.”

“Vi har fået konkrete værktøjer og har udarbejdet overskuelige dashboards, som anvendes i mange afdelinger i hele virksomheden i dag. Ind imellem siger vi stadig til hinanden ”lad os lige stoppe op og spørge os selv, hvad Malene ville sige til det her?“

“Jeg vil til enhver tid anbefale andre virksomheder, der har brug for at arbejde mere målrettet og effektivt med deres salg og markedsføring at investere i hjælp fra Malene”.

“Malene har med overblik, viden og god forretningsforståelse hjulpet os med afklare vores behov, og hun har leveret mere end forventet helt ned til konkrete kravsspecifikationer, som vi umiddelbart kunne handle på ifht. leverandører.

Om underviser

Uddannelsen gennemføres af Malene Jordt Andersen. Hele uddannelsen er et nøje sammensat forløb, baseret på mine mere end 20 års professionel erfaring med B2B marketing og salgsunderstøttelse.

Erfaringer, som jeg har fået i rollen som marketingansvarlig i store koncerner som bl.a. Telenor og medievirksomheden Eniro gennem 15 år. Og erfaringer jeg har fået i de sidste 7 år, hvor jeg har rådgivet og uddannet virksomheder i at investere i marketing der virker.

Ambitionen med uddannelsen

Min ambition er, at ledere og beslutningstagere kan skabe langt hurtigere vækst i deres virksomheder. En af måderne er bl.a. at lære at arbejde mere målrettet og struktureret med B2B marketing.

B2B marketing er nemlig en udfordring for de fleste. Og det er endnu sværere, hvis man har både begrænset tid og penge til rådighed. Derfor er der rigtig mange virksomheder, der i dag har svært ved at få nok værdi ud af deres marketing.

Målgruppe

Målgruppe

Uddannelsen er målrettet ledere og beslutningstagere i virksomheder, der i dag bruger penge på marketing, men som ikke rigtig synes, de får de resultater ud af det, de havde håbet. Eller som planlægger at investere mere i marketing, og derfor gerne vil være sikker på, at de aktiviteter, der investeres i, giver flere kunder, mere loyale kunder og øget salg. Både nu og på længere sigt.

Det er til dig, der ønsker at vækste forretningen, opnå bedre flow i dine marketing- og salgsaktiviteter samt skabe mere struktur og overblik over de forskellige indsater i forhold til de forretningsmæssige resultater.

Og ikke mindst er det til dig, der savner at arbejde mere målrettet med salg- og marketing og lære hvordan du skaber en fælles referenceramme på tværs af medarbejdere og afdelinger.

Det får du

 1. Indsigt i de mekanismer, der er nøglen til succesfuld b2b marketing – som gør at du hurtigt kan vurdere, hvad der er relevant
 2. Overblik over hvordan forskellige marketingkanaler bruges optimalt til b2b – generelt set
 3. Konkrete værktøjer til selv at vælge de marketingkanaler og -aktiviteter, der virker bedst for netop din virksomhed
 4. 1:1 sparring/feedback på konkrete marketingaktiviteter/-investeringer/-udfordringer
 5. Adgang til et lukket Facebook-netværk af ligesindede, der har været på samme uddannelse, og som du kan sparre med

Det får din virksomhed

 1. Øget salg og højere indtjening gennem mere målrettet og effektiv marketing
 2. Sparer tid og penge på salgs- og marketingaktiviteter, der ikke virker
 3. Hurtigere resultater fordi I sparer tid ved at undgå at investere i de forkerte salgs- og marketingaktiviteter
 4. Bedre overblik over resultater og sammenhænge, fordi deltagerne lærer at arbejde med mål og data
 5. Værktøjer som I kan bruge til at sikre sammenhæng på tværs af fx marketing, salg og servicemedarbejdere og dermed en bedre kundeoplevelse

Kursuskalender

Kursuskalender

 • Introduktion til uddannelsesforløbet
 • Eksempler på hvorfor det nogle gange går godt og andre gange går skidt, når du bruger tid og penge på marketing
 • Introduktion til kunderejsen som vigtigt arbejdsredskab til at definere, hvad der er er vigtigt for netop din virksomhed at fokusere på.
 • Introduktion til, hvordan du definerer, hvor marketing er mest forretningskritisk for din virksomhed
 • Øvelser og dialog
 • Skabeloner og værktøjer

Er du ikke helt sikker på, at uddannelsen er noget for dig, så kan i første omgang nøjes med at tilmelde dig 1. lektion for kun 450 kr.. Derved har du mulighed for at se, om uddannelsen og min måde at undervise på, er noget for dig.

Har du lyst til at deltage på resten af uddannelsen efter den 1. lektion, så tilmelder du dig bare hele forløbet til 7.900 kr.

Praktik

Det kræver ikke marketingforudsætninger for at deltage.

Til gengæld er det vigtigt, at du kan relatere, det du lærer, til en konkret virksomhed eller et produkt.

Denne uddannelse er ikke en uddannelse i marketing teori, men en uddannelse i at bruge konkrete værktøjer til at træffe nogle velovervejede forretningsmæssige beslutninger om, hvordan du bruger marketing til at skaffe flere kunder samt fastholde kunder, så du øger omsætning og indtjening.

Så snart du har betalt for din tilmelding, så sender vi dig automatisk en kalenderindkaldelse med et direkte link til zoom for hver enkelt lektion.

Det koster ikke noget for dig at benytte zoom, men første gang du bruger zoom vil du skulle tage stilling til om du vil download zoom på din pc eller blot benytte dit browservindue. Browservindue virker som regel fint.

Når du deltager på denne uddannelse, får du automatisk 1 år gratis medlemskab af en fælles Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål til andre ligesindede, og hvor jeg løbende poster inspiration og tips til fx nye markedsføringsmuligheder, spændende cases, svar på ofte stillede spørgsmål fra mine kunder etc.

Efter 1 år kan du vælge, om du ønsker at fortsætte med at være medlem af netværket. Et medlemskab koster 2.000 kr./år efter første år.

Jeg ved godt, at din tid er vigtig. Jeg ved også godt, at det kan være svært at tilmelde sig en uddannelse, hvis du ikke rigtig kender underviseren.

Derfor har jeg valgt, at du kan nøjes med at tilmelde dig 1. lektion for kun 450 kr. Derved har du mulighed for at se, om uddannelsen og min måde at undervise på er noget for dig. Har du lyst til at deltage på resten af uddannelsen efter den 1. lektion, så tilmelder du dig bare hele forløbet til 7.900 kr.

Hver deltager på hele uddannelsen får, udover de 6 lektioner, mulighed for 2 timers 1:1 sparring med underviser. De 2 timer kan bruges enten mellem lektioner eller samlet efter sidste lektion alt efter behov.

Når du tilmelder dig kurset, kan du selv booke 1:1 møderne online. Du kan dog senest booket møde frem til 1 md. efter sidste lektion.

Vi går ikke ned i, hvordan du i praksis fx laver online markedsføring, webshops eller social selling.

Fokus på denne uddannelse er, at du bliver i stand til at udvælge, hvilke marketingkanaler du overhovedet bør investere i. Og du lærer, hvordan du på forhånd kan estimere, hvad du kan forvente af få ud af de enkelte marketing- og salgskanaler.

Vi kommer også ind på, hvorvidt det giver bedst mening at anvende interne ressourcer eller købe eksterne eksperter til at eksekvere i praksis. Og hvad du skal være opmærksom på, når du vælger eksterne samarbejdspartnere.

Har du spørgmål til uddannelsen, er du meget velkommen til at ringe til mig på 93 950 955 eller skrive til mig her.

Få inspiration, tips & tricks, invitationer til events og meget andet på e-mail.

Tilmeld dig min mailliste her:

E-mail*:

Fornavn*:

Efternavn*:

Få inspiration, tips & tricks, invitationer til events og meget andet på e-mail.

Tilmeld dig min mailliste her:

E-mail*:

Fornavn*:

Efternavn*:

Få inspiration, tips & tricks, invitationer til events og meget andet på e-mail.

Tilmeld dig min mailliste her:

E-mail*:

Fornavn*:

Efternavn*: