Hemmeligheden bag marketing der virker – gratis webinar

Er du også træt af bullshit marketing? Og er du træt af velmenende råd fra venner og bekendte samt mindre velmendende råd fra de mange bureauer, der gerne vil sælge dig Facebook-annoncering, ny hjemmeside og Google Adwords? 🤬

Jeg har talt med en del mindre virksomheder, selvstændige og iværksættere, som er frustrerende over, at de har investeret rigtig mange penge i marketing, der ikke skaber resultater.

Derfor har jeg besluttet mig for at lave et kort webinar om:

1. Hvad er det, der gør, at nogen former for marketing virker for nogen, men ikke for andre 🤓.
2. Hvordan sikrer du dig, at du får de resultater, du ønsker, når du investerer i marketing 🎯.

Så er du en af de mange, der bare gerne vil have flere kunder. Og vil du gerne selv være i stand til at styre din egen succes med salg og marketing?

tilmeld dig webinaret “Hemmeligheden bag marketing der virker” her

Jeg har mere end 20 års erfaring med professionelt indkøb af salg og marketing. Erfaring jeg har fået i rollen som marketingansvarlig i større koncerner gennem 15 år. Og erfaringer jeg har fået gennem arbejdet for mine egne kunder de sidste 7 år, hvor jeg været uvildig rådgiver for virksomheder, der har ønsket at skabe vækst gennem mere målrettet, struktureret og ofte også digitaliseret marketing og salg.

Det er nogle af den erfaring, som jeg gerne vil dele med dig på webinaret.

Jeg håber vi ses 👋

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *